Ons verhaal

Door onze jarenlange ervaring binnen het bankwezen en meer dan vier jaar ervaring als financieel advieskantoor weten wij dat de zoektocht naar een perfecte financiering een vak apart is. Het spreken van de juiste taal, het kennen van de juiste partijen en een goede vergelijking van zakelijke financieringsaanbiedingen doe je niet meer zelf. Als wij er niet vol van overtuigd waren en zijn dat het loont om dit te laten doen door professionals, dan zouden we niet doen wat we doen.

Financiering-Bedrijfspanden

Gedachtengoed

Houden van en geloven in persoonlijk contact met ondernemers

Gaan graag door waar banken stoppen

Denken graag ondernemend en niet bureaucratisch

Te hoge huurlasten, weggegooid geld

Verduurzaming van bedrijfspanden is belangrijk

Geloven niet in kleine lettertjes maar in eerlijk en direct advies

Wij vinden een goede vergelijking van financieringsaanbiedingen essentieel

Geloven niet in telefonische keuzemenu’s en wachtrijen

Zijn ervan overtuigd dat de aankoop van een bedrijfspand pensioenzekerheid geeft

Het team

Financieren-Bedrijven is opgericht door Paul Rutgers en Dick van der Eijk.

Paul Rutgers

Ik ben er 100% van overtuigd dat de lange termijn keuze voor de aankoop van een bedrijfspand een goede is. Geen huurbaas, geen afhankelijkheid maar zelf je bedrijfspand zo inrichten en over beslissen zodat dit bijdraagt aan je eigen bedrijfsfilosofie. De huidige rentestanden helpen ook enorm bij de keuze voor de aankoop van een bedrijfspand. Kostenbesparingen binnen handbereik. Ondernemers helpen met deze positieverbetering is mijn drijfveer. Echt helpen en niet blijven hangen in beloftes of wollige taal. Ik blijf zeggen tegen elke klant die ik mag helpen. Je mag mij beoordelen op het vertrouwen welke je in mij stelt en het resultaat welke hieruit komt!

  • Master in Bedrijfskunde aan de Universiteit van Twente
  • Mede-eigenaar Financiering-Bedrijfspanden B.V.
  • Mede-eigenaar FINDING
  • Sport-, familie, vrienden, kampeer en muziekliefhebber

Dick van der Eijk

Vastgoed heeft mij altijd gefascineerd en vanuit verschillende disciplines met vastgoed mogen werken voor veel type klanten. Huidige ontwikkelingen op gebied van bedrijfsmatig onroerend maakt het speelveld dynamisch en er is veel mogelijk. Dit bekent dat er nu veel interessante opties liggen voor ondernemers (klein en groot) om in te stappen of geld vrij te maken met vastgoed. Ik krijg veel voldoening uit ondernemers kunnen helpen naar een volgende fase. Mijn drijfveer hierin is het maximaal haalbare voor klanten te realiseren. Nakomen van afspraken en verwachtingen is hierin voor mij geen doel maar een logische randvoorwaarde!

  • Master in Bedrijfskunde aan Radboud Universiteit Nijmegen
  • Mede-eigenaar Financiering-Bedrijfspanden B.V.
  • Mede-eigenaar FINDING
  • Sport-, familie, vrienden, motorrijder en muziekliefhebber

Joan Kikkert

Binnen Financiering-Bedrijfspanden ben ik verantwoordelijk voor alle digitale en online werkzaamheden. Ik streef ernaar de gebruikerservaring van de bezoekers zo optimaal en veilig mogelijk te maken. Net zoals de markt van bedrijfsmatig onroerend goed erg dynamisch is, geldt dat ook voor de techniek. Deze blijft zich steeds verder ontwikkelen en dat biedt daarmee steeds weer nieuwe mogelijkheden voor ons en onze online bezoekers. Ik vind het belangrijk dat we gevonden worden omdat ik ervan overtuigd ben dat we ondernemers echt verder helpen met het kiezen van de juiste vorm. Optimalisatie van onze online diensten en faciliteiten is daarom voor mij een proces waar ik me continue 100% voor zal inzetten.

  • Diverse opleidingen binnen en buiten vakgebied en leer nog elke dag
  • Ruim 14 jaar praktijkervaring als (web)developer
  • En verder? Muziekliefhebber (vinyl, gitaren, concerten), sport, motorrijden, techniek in algemeen, vintage horloges, reizen, dierenliefhebber.
FINDING

FINDING is (zuster) onderneming binnen de groep en richt zich als zelfstandig en onafhankelijk advieskantoor op MKB-ondernemers in brede zin. FINDING heeft als doel MKB ondernemers te ondersteunen en begeleiden naar best passende financieringsoplossing met producten als leasing, factoring of lening/ werkkapitaal. FINDING werkt samen met alle relevante zakelijke financiers. Ons doel is de klant maximaal te ontzorgen en de beste deal uit te markt te halen.

Uw financiering is ons ding!

Kernwaarden Financiering-Bedrijfspanden

Nakomen van afspraken

Onze primaire drijfveer is waarmaken wat beloven. Je mag ons ten alle tijden houden aan deze belofte

Transparantie

Wij communiceren direct en met korte tijdslijnen. We zijn eerlijk wat haalbaar is en wat je hiervoor betaalt

Deskundigheid

Je krijgt advies en begeleiding van een ervaren vastgoedexpert met meer dan 15 jaar ervaring in financiële dienstverlening

Resultaat gedreven

Ons doel is altijd de beste deal voor de klant, met scherpte condities en voorwaarden. We acteren hierin volledig onafhankelijk en klantwens is leidend

Snelheid

Wij geloven in snelheid van handelen en schakelen als het gaat om vastgoed. Vandaar onze korte lijnen in communicatie en doorlooptijden

Verbinders

Wij krijgen veel energie uit het leggen van verbindingen met ondernemers en ondernemingen in brede hoedanigheid. Tevredenheid en vertrouwen van ondernemers geeft ons hierin maximale voldoening.